Shipping & Returns

Into skibsfart
 
 Efter at have modtaget ordren, vil vi begynde behandling, der tager i gennemsnit 1-2 hverdage. Produktet vil blive sendt ud, og et tracking nummer vil være e-mail til dig efter levering af din ordre. Shipping tager 5-10business dage. Forsendelse sker via EMS, så du kan nyde gratis forsendelse.
 
 Vi tilbyder i øjeblikket gratis forsendelse internationalt.
 
 Men bortset fra nogle lande, EMS accepteres ikke, bliver du nødt til at betale transportomkostningerne for os, som Nederlandene, Slovenien, Cypern, Polen, etc.
 
 Return & Exchange
 
 
 Retur og udvekslinger pakker henvise WEB_SITE_URL skal sendes inden for 7 dage efter, at anmodningen er blevet godkendt.
 
 Return: Køber betaler for forsendelse tilbage til
WEB_SITE_URL i den oprindelige tilstand og emballage. Efter inspektionen, vil vi kreditere din konto til det beløb, som køberen har betalt for de sko mindre standard gebyr for porto og emballage. For alle gratis forsendelse punkter, ($ 30 for første 1 varer og $ 8 for hver ekstra element returneres) en $ 30 gebyr for forsendelse og håndtering vil blive bevaret for at dække forsendelsesomkostninger.
 
 * På grund af udsvingene i de internationale valuta valutakurs vil internationale kunder får restitutioner til den sats på tidspunktet for tilbagebetaling.
WEB_SITE_URL modtager betalinger i USD på tidspunktet for køb og tilbagebetaling i USD på tidspunktet for tilbagebetaling. Alle konverteringer er udført af X RATE
 
 Exchange: Køber er ansvarlig for shipping varen tilbage til
WEB_SITE_URL . $ 30 vil blive brugt skib udvekslede varen tilbage til køberen. Retur og udvekslinger tilbage til WEB_SITE_URL skal bogføres markeres inden 7 dage din anmodning er blevet godkendt.
 
 * Return eller Exchange:
 * Navn:
 * Adresse:
 * E-mail:
 * Produkt-id:
 * Mål:
 * Bestil Nummer: